accessoires voor uw werken te huur

accessoires te huur

verhuring per 24 uur

accessoires te huur naast kraanwerken

Wij verhuren handige accessoires zoals een glaszuiger met nappen, puinbak, graafmachine, breekhamer,...
Al het materiaal wordt verhuurd per 24 uur. Al de toestellen zijn goed onderhouden en gebruiksvriendelijk in gebruik. Voor elk accessoire vragen wij een waarborg bij afhaling of wij leveren het ter plaatse op de "werf".
Glaszuiger Wirth GL LN (M)600
Glaszuiger

Met deze glaszuiger verplaatst u, door middel van zijn zuigerpads, glaselementen tot 600kg. Dit toestel heeft een automatische draai- en kantelbare bediening.

pallethaak
Pallethaak

Verstelbare pallethaak tot 1500 kg. Handmatig tegengewicht, rug verstelbaar in de hoogte, met 2 vorken van 1 meter, verstelbare breedte en hoogte, inclusief veiligheidsketting

puinbak
kipbak

Automatische kipbak / puinbak met een inhoud van 500 liter. De bak heeft bovenaan een handige haak waarmee deze gemakkelijk te hijsen is met de kraan.

juk big-bag
JUK voor Big-Bag

Juk voor het hijsen van een Big-Bag. De juk kan een gewicht aan tot 2000 kg. Een Big-Bag is een sterke puinzak speciaal ontworpen voor bouwafval.

Rupsdumper Cormidi
Rupsdumper Cormidi C85 HI-TIP

Met deze dumper kan u tot 800kg vervoeren. Dit toestel is een HI-TIP of een hoogkipper, hiermee kan het vuil rechtstreeks in de vrachtwagen of container worden gedumpt.

graafmachine
Graafmachine Kubota U10-5

Compacte minigraver. Zeer robust, compact en betrouwbaar met een eenvoudige bediening. Voorzien van een robuste gebruiksvriendelijke en ergonomische zijbediening

graafmachine
Graafmachine Kubota U17-3

De Kubota U17-3 is een compacte en sterke binnendraaier met canopy. De onderwagen is verstelbaar. De graafmachine is conform de strenge V emissie eisen.

breekhamer
Atlas Copco breekhamer

Atlas Copco hydraulische breekhamer voor graafmachine. Deze breekhamer wordt als accessoire op de breekhamer gemonteerd zodat er krachtig maar comfortabel mee kan worden gewerkt.

stamper
Bomag BT60 stamper

Bomag BT60 stamper. Trilmachine die de bodem aanstampt. De Bomag laat zich eenvoudig bedienen en zijn zeer degelijk gebouwd. Ze zijn ideaal voor grote en kleine oppervlakken.

poutrel lifter
Poutrel-lifter

Met deze handbediende en verrijdbare "poutrel-lifter" tilt u al uw poutrellen en zware balken veilig en horizontaal gelijk naar de gewenste hoogte. De poutrel-lifters worden steeds per 2 geleverd voor de veiligheid en stabiliteit.

Wij zijn een onderdeel van DCS-Constructing. Wij kunnen u meer aanbieden dan kraanwerken.